EBIKE EFOS Webshop: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec
  • ✓ Wij verkopen alleen A-merk onderdelen
  • ✓ Actieradius, snelheid of kracht aanpassen
  • ✓ Lange levensduur

Met een e-bike ombouwset maakt u gemakkelijk een elektrische fiets van uw gewone fiets. Bestel deze set online bij ons en profiteer van scherpe prijzen.

Met een e-bike ombouwset kunt u iedere soort fiets elektrisch maken. De elektrische fiets is tegenwoordig zeer populair en bepaalt steeds meer het straatbeeld in Nederland en België. Wilt u een elektrische fiets aanschaffen? Dan moet u voor een A-merk gaan. Alleen dan weet u dat u hoogwaardige kwaliteit kunt verwachten en een lange levensduur. Het probleem is dat een A-merk elektrische fiets zeer prijzig is in aanschaf. Gelukkig kan het ook anders, bijvoorbeeld als u een e-bike ombouwset koopt voor uw huidige fiets. Met zo’n set verandert u uw gewone fiets naar een elektrische fiets en hoeft u hiervoor niet de hoofdprijs te betalen. Een dergelijke set voor een elektrische fiets vindt u in onze webshop.

  

Heeft u advies nodig?


Neem contact op

Welke e-bike ombouwset kiest u?

Bij een e-bike ombouwset heeft u vanzelfsprekend een accu nodig en een motor voor de aandrijving. De plek waar de accu en motor zich bevinden, zijn onder andere afhankelijk van het type fiets. U heeft de keuze uit een ombouwset Sportief, een ombouwset Excellent en een ombouwset Middenmotor.  Bij ieder e-bike ombouwset kan er gekozen worden voor  frame-bidon acca of een accu op de bagagedrager van uw elektrische fiets. De motor bij deze zelfbouwsets kan zowel in het voorwiel als in het achterwiel gemonteerd worden. U kunt ook kiezen voor een middenmotor inclusief accu.

                                   

Bestel uw set voor een elektrische fiets online

Wilt u graag een elektrische fiets maken van uw huidige fiets? Bestel dan uw set voor een elektrische fiets bij ons. Dat kan gemakkelijk in de webshop. Over de kwaliteit hoeft u niet te twijfelen; wij verkopen enkel A-merk onderdelen. Denk hierbij aan merken zoals Panasonic, Samsung of 8FUN. Ontvangt u graag hulp bij het kopen van een elektrische fietskit? Dan kunt u altijd terecht bij een van de dealers of fietsenmakers die samenwerken met EBIKE-EFOS. Bij vragen over de e-bike ombouwset belt u naar 06-23391623 of vult u ons contactformulier in.

 

Bekijk ook eens: Elektrische fietskit | Zelfbouw elektrische fiets | Fiets elektrisch maken
Geen producten
EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl