EBIKE EFOS: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec
  • ✓ Wij verkopen alleen A-merk onderdelen
  • ✓ Actieradius, snelheid of kracht aanpassen
  • ✓ Lange levensduur

Met een e-bike ombouwset bouwt u iedere soort fiets om naar elektrisch. De elektrische fiets is tegenwoordig zeer populair en bepaalt steeds meer het straatbeeld in Nederland en België. Wilt u een elektrische fiets aanschaffen? Dan moet u voor een A-merk gaan. Alleen dan weet u dat u hoogwaardige kwaliteit kunt verwachten en een lange levensduur. Het probleem is dat een A-merk elektrische fiets zeer prijzig is in aanschaf. Gelukkig kan het ook anders, bijvoorbeeld als u uw huidige niet-elektrische fiets gaat ombouwen naar elektrisch. Dat doet u gemakkelijk zelf met een e-bike ombouwset van EBIKE-EFOS. Met deze set is een elektrische fiets snel en goedkoop gerealiseerd.

  

Heeft u advies nodig?


Neem contact op

Welke e-bike ombouwset kiest u?

Bij een e-bike ombouwset heeft u vanzelfsprekend een accu nodig om te laden en een motor voor de aandrijving. De plek waar de accu en motor zich bevinden, zijn onder andere afhankelijk van het type fiets. Bij een fiets ombouwen naar elektrisch heeft u de keuze uit een ombouwset Sportief, een ombouwset Excellent en een ombouwset Middenmotor. De e-bike ombouwset Sportief heeft een frame-bidon accu. Bij de Excellent set elektrische fiets krijgt u een bagagedrager accu. De motor bij deze sets voor elektrische fiets kan zowel in het voorwiel als het achterwiel gemonteerd worden. U kunt ook kiezen voor een middenmotor inclusief accu. 
                                  

Bestel uw set online

Wilt u uw fiets ombouwen naar elektrisch? Bestel dan uw set voor een elektrische fiets bij ons. Dat kan gemakkelijk online in de webshop. Over de kwaliteit hoeft u niet te twijfelen; wij maken enkel gebruik van A-merken voor al onze onderdelen. Wij leveren onderdelen van gerenommeerde merken, zoals Panasonic, Samsung of 8FUN. Ziet u op tegen het zelf ombouwen van uw fiets naar elektrisch? Dan kunt u altijd terecht bij een van de dealers of fietsenmakers die samenwerken met EBIKE-EFOS. Heeft u vragen? Stel ze dan via 06-23391623 of via ons contactformulier.

 

Bekijk ook eens: Elektrische fietskit | Zelfbouw elektrische fiets | Fiets elektrisch maken
Geen producten
EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl