EBIKE EFOS Webshop: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec
  • ✓ Wij verkopen alleen A-merk onderdelen
  • ✓ Actieradius, snelheid of kracht aanpassen
  • ✓ Lange levensduur

Met kwalitatieve e-bike onderdelen verandert u uw huidige fiets eenvoudig in een e-bike. De onderdelen hiervoor bestelt u bij ons. Bekijk het aanbod.

Wanneer u e-bike onderdelen online gaat kopen, bent u in staat om zelf een elektrische fiets te bouwen. Dat is eenvoudiger dan u denkt en u bespaart hier veel geld mee. Als u zich wel eens heeft georiënteerd op elektrische fietsen, dan weet u dat een goede elektrische fiets duur is. Het alternatief is simpel: u kunt e-bike onderdelen online kopen en uw huidige fiets ombouwen naar een elektrische fiets. Bij ons kunt u e-bike onderdelen van uitstekende kwaliteit kopen, en dat gewoon online. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten onderdelen. Wel mag u uitgaan van de allerhoogste kwaliteit, doordat wij alleen A-merk e-bike onderdelen leveren. Hierdoor doet uw omgebouwde elektrische fiets niet onder voor een dure A-merk elektrische fiets.

Heeft u advies nodig?


Neem contact op

Welke e-bike onderdelen heeft u nodig?

Voor het ombouwen naar een elektrische fiets heeft u bepaalde onderdelen nodig, zoals een controllerset. U heeft verschillende mogelijkheden, waarbij de juiste keuze afhankelijk is van het type fiets dat u heeft. De motor die u nodig heeft, is afhankelijk van uw remsysteem, zoals een terugtraprem, trommelrem of schijfrem. Op basis hiervan maakt u een keuze voor een motor in het voorwiel of het achterwiel. Een middenmotor is ook mogelijk. Bij de complete ombouwset kunt u ook de samenstelling kiezen, zoals het type accu, motor of display. U kunt aparte e-bike onderdelen online kopen bij ons, maar het is ook mogelijk om een complete ombouwset online te kopen.

Kies de juiste onderdelen uit

EBIKE-EFOS is uw partner als u e-bike onderdelen online gaat kopen. Alle onderdelen die u bij ons bestelt, zijn namelijk van A-merken. Een goede werking en lange levensduur van alle onderdelen is hiermee gegarandeerd. Kunt of wilt u niet zelf de onderdelen installeren? Wij werken in Nederland en België samen met diverse dealers en fietsenmakers. Zij installeren voor u de aangekochte onderdelen vakkundig. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Hiervoor belt u naar 06-23391623.

 

Bekijk ook eens: E-bike ombouwset | Elektrische fietsonderdelen | Ombouwset elektrische fiets kopen
Geen producten
EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl