EBIKE EFOS: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec
  • ✓ Wij verkopen alleen A-merk onderdelen
  • ✓ Actieradius, snelheid of kracht aanpassen
  • ✓ Lange levensduur

Een elektrische fiets bestaat uit diverse soorten elektrische fietsonderdelen. Dat zijn onderdelen die u niet tegenkomt op een gewone fiets. Een elektrische fiets is tegenwoordig een trend, maar de prijs van een nieuwe elektrische fiets van een A-merk is doorgaans erg hoog. U hoeft echter geen dure elektrische fiets aan te schaffen. Het is namelijk mogelijk om van uw bestaande fiets een elektrische te maken. Bij ons schaft u elektrische fietsonderdelen aan, zodat u uw eigen fiets heel gemakkelijk ombouwt naar een elektrische fiets. Dit kan met vrijwel alle soorten fietsen.  

Heeft u advies nodig?


Neem contact op
Bezig met laden...

Welke elektrische fietsonderdelen heeft u nodig?

Voor een elektrische fiets heeft u een motor nodig. De motor drijft uw fiets aan, zodat het fietsen voor u veel lichter wordt. De motor is elektrisch en moet opgeladen worden door middel van een accu. Ook de accu is een van de fietsonderdelen die u nodig heeft. De accu kan gemonteerd worden aan het frame of op een bagagedrager. Tevens hebben wij een middenmotor in ons assortiment die in de kettingkast gemonteerd wordt. U hoeft uw elektrische fietsonderdelen niet apart aan te schaffen. EBIKE-EFOS heeft ombouwsets waarin een motor, accu, display en aansluitmateriaal inbegrepen zit. Zo heeft u alles compleet om van uw eigen vertrouwde fiets een hypermoderne elektrische fiets te maken.

Koop uw fietsonderdelen bij ons

Een elektrische fiets hoeft helemaal niet duur te zijn als u uw huidige fiets ombouwt. U kunt hiervoor gemakkelijk online elektrische fietsonderdelen bestellen bij ons. U weet dan zeker dat de fietsonderdelen van hoogwaardige A-merken zijn, zoals Panasonic, Samsung of 8FUN. EBIKE-EFOS werkt in België en Nederland samen met diverse dealers en fietsenmakers. Mocht u niet in staat zijn om zelf uw fiets om te bouwen, dan kunt u bij hen terecht voor het professioneel laten ombouwen naar een elektrische fiets. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06-23391623.

 

Bekijk ook eens: E-bike onderdelen | Zelfbouw elektrische fiets | Fiets elektrisch maken


EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl