EBIKE EFOS Webshop: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec
  • ✓ Wij verkopen alleen A-merk onderdelen
  • ✓ Actieradius, snelheid of kracht aanpassen
  • ✓ Lange levensduur

Met elektrische fietsonderdelen maakt u van uw bestaande fiets een volwaardige elektrische fiets. Bestel de juiste onderdelen hiervoor bij ons.

Een elektrische fiets bestaat uit diverse soorten elektrische fietsonderdelen. Dat zijn onderdelen die u niet tegenkomt op een gewone fiets. Een elektrische fiets is tegenwoordig een trend, maar de prijs van een nieuwe elektrische fiets van een A-merk is doorgaans erg hoog. U hoeft echter geen dure elektrische fiets aan te schaffen. Het is namelijk mogelijk om van uw bestaande fiets een elektrische te maken. Bij ons schaft u elektrische fietsonderdelen aan, zodat u uw eigen fiets heel gemakkelijk ombouwt naar een elektrische fiets. Dit kan met vrijwel alle soorten fietsen.  

Heeft u advies nodig?


Neem contact op
Bezig met laden...

Welke elektrische fietsonderdelen heeft u nodig?

Voor een elektrische fiets heeft u een motor nodig. De motor drijft uw fiets aan, zodat het fietsen voor u veel lichter wordt. De motor is elektrisch en wordt aangedreven door middel van een accu.  Afhankelijk van het type fiets  kan er een voorwielmotor, achterwielmotor  of middenmotor gemonteerd worden op uw fiets. Ook de accu is een van de fietsonderdelen die u nodig heeft. De accu kan gemonteerd worden aan  de schuine framebuis of op een bagagedrager.  U hoeft uw elektrische fietsonderdelen niet apart aan te schaffen. EBIKE-EFOS heeft e-bike ombouwsets waarin een motor, accu, display en aansluitmateriaal inbegrepen zit. Zo heeft u alles compleet om van uw eigen vertrouwde fiets een hypermoderne elektrische fiets te maken.

Koop uw fietsonderdelen bij ons

Een elektrische fiets hoeft helemaal niet duur te zijn als u uw huidige fiets ombouwt. U kunt hiervoor gemakkelijk online elektrische fietsonderdelen bestellen bij ons. U weet dan zeker dat de fietsonderdelen van hoogwaardige A-merken zijn, zoals Panasonic, Samsung of 8FUN. EBIKE-EFOS werkt in België en Nederland samen met diverse dealers en fietsenmakers. Mocht u niet in staat zijn om zelf uw fiets om te bouwen, dan kunt u bij hen terecht voor het professioneel laten ombouwen naar een elektrische fiets. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06-23391623.

 

Bekijk ook eens: E-bike onderdelen | Zelfbouw elektrische fiets | Fiets elektrisch maken


EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl