EBIKE EFOS Webshop: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec
Speed pedelec kopen
 

Wanneer u een betrouwbare en sportieve elektrische fiets zoekt, is het een goed idee om bij EBIKE EFOS een speed pedelec te kopen. Bestel uw fiets nu online!

Wilt u een EE-SPORT speed pedelec kopen? Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij EBIKE-EFOS uit Bergeijk. Wij zijn namelijk dé webshop waar u eenvoudig een mooie speedbike kunt kopen. De EE-SPORT speed pedelec wordt door ons zelf geproduceerd en deze kunt u ook kopen bij onze dealers in Nederland en België. De EE-Sport maakt zijn naam als speedbike waar, want deze fiets valt onder de categorie bromfietsen. U heeft ook een bromfietsrijbewijs nodig om deze fiets te besturen. Houd hier dus rekening mee als u een speedbike, zoals onze speed pedelec, gaat kopen.

 
Bezig met laden...

Een stabiele en betaalbare speed pedelec kopen

Uit praktijktesten blijkt dat de speed pedelec zeer stabiel is, waardoor u gemakkelijk 10.000 kilometer per jaar fietst zonder problemen te ervaren. U rekent bij ons op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De visie van onze webshop voor elektrische fietsen luidt: wanneer een model goed is, moet daar niet veel aan gewijzigd worden. Enkele kleine optimalisaties zijn voldoende om het model up-to-date te houden. In vergelijking met de tien duurste speedbikes, is de EE-SPORT goedkoper en deze heeft tot wel dubbel zoveel accucapaciteit. Ook is de EE-SPORT sneller dan de meeste fietsen in deze prijscategorie. Wij bewijzen dat de kwaliteit zeker niet minder hoeft te zijn als u een goedkopere speedbike besluit te kopen.
 

Bestel uw speedbike via onze webshop

Wilt u sportief fietsen met een speedbike? Dan kunt u een speedbike kopen bij EBIKE-EFOS. De EE-SPORT is een fiets met hoogwaardige elektrische fietsonderdelen. Dat betekent veel waar voor uw geld in vergelijking met gelijkwaardige fietsen. U kunt de speed pedelec rechtstreeks bij ons kopen, of u gaat hiervoor naar een van de dealers. Heeft u vragen? Stel ze dan via 06-23391623 of via ons contactformulier.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl