EBIKE EFOS Webshop: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec
Speed pedelec kopen
 

Wanneer u een betrouwbare en sportieve elektrische fiets zoekt, is het een goed idee om bij EBIKE EFOS een speed pedelec te kopen. Bestel uw fiets nu online!

Wilt u een EE-SPORT speed pedelec kopen? Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij EBIKE-EFOS uit Bergeijk. Wij zijn namelijk dé webshop waar u eenvoudig een mooie speedbike kunt kopen. De EE-SPORT speed pedelec wordt door ons zelf geproduceerd en deze kunt u ook kopen bij onze dealers in Nederland en België. De EE-Sport maakt zijn naam als speedbike waar, want deze fiets valt onder de categorie bromfietsen. U heeft ook een bromfietsrijbewijs nodig om deze fiets te besturen. Houd hier dus rekening mee als u een speedbike, zoals onze speed pedelec, gaat kopen.

 
Bezig met laden...

Een stabiele en betaalbare speed pedelec kopen

Uit praktijktesten blijkt dat de speed pedelec zeer stabiel is, waardoor u gemakkelijk 10.000 kilometer per jaar fietst zonder problemen te ervaren. U rekent bij ons op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De visie van onze webshop voor elektrische fietsen luidt: wanneer een model goed is, moet daar niet veel aan gewijzigd worden. Enkele kleine optimalisaties zijn voldoende om het model up-to-date te houden. In vergelijking met de tien duurste speedbikes, is de EE-SPORT goedkoper en deze heeft tot wel dubbel zoveel accucapaciteit. Ook is de EE-SPORT sneller dan de meeste fietsen in deze prijscategorie. Wij bewijzen dat de kwaliteit zeker niet minder hoeft te zijn als u een goedkopere speedbike besluit te kopen.
 

Bestel uw speedbike via onze webshop

Wilt u sportief fietsen met een speedbike? Dan kunt u een speedbike kopen bij EBIKE-EFOS. De EE-SPORT is een fiets met hoogwaardige elektrische fietsonderdelen. Dat betekent veel waar voor uw geld in vergelijking met gelijkwaardige fietsen. U kunt de speed pedelec rechtstreeks bij ons kopen, of u gaat hiervoor naar een van de dealers. Heeft u vragen? Stel ze dan via 06-23391623 of via ons contactformulier.
 


EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl