EBIKE EFOS Webshop: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec

Wij verkopen diverse elektrische fietsen, die voorzien zijn van kwalitatieve onderdelen. Bekijk ons assortiment en bestel uw fiets eenvoudig online!

Bij ons is het mogelijk om elektrische fietsen goedkoop aan te schaffen. De fietsen zijn scherp geprijsd, maar u levert niet in op de kwaliteit. Sterker nog, EBIKE-EFOS maakt voor de onderdelen alleen gebruik van bekende A-merken, zoals Samsung, Panasonic of 8FUN. Een elektrische fiets aanschaffen doet u niet zomaar even. U wilt een betrouwbare fiets, met een stevige motor en een accu met een grote actieradius. Let u op deze specificaties bij het oriënteren op een elektrische fiets, dan ziet u dat u al snel terechtkomt bij een prijzige A-merk elektrische fiets. Dat kan ook anders. Bij ons zijn elektrische fietsen voor een veel lagere prijs te verkrijgen.

Bezig met laden...

Eenvoudig een elektrische fiets bestellen

Voor alle elektrische fietsen die bij ons te koop zijn, geldt dat zij onderdelen bevatten van A-merken. Hierdoor is de hoge kwaliteit van de fietsen gewaarborgd. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten fietsen. Fietst u veel in de stad, dan heeft u een elektrische stadsfiets nodig. Bent u een sportieve fietser? Dan is de EE-SPORT speedbike of de elektrische MTB een geschikte fiets voor u. Wij bieden nog een andere mogelijkheid, namelijk een elektrische fiets maken van uw huidige fiets. Hiervoor zijn diverse ombouwsets verkrijgbaar. Ook de onderdelen in deze ombouwsets zijn van hoogwaardige A-merken. Zelf uw fiets ombouwen, is dus een goed alternatief voor het kopen van een elektrische fiets.
 

Koop uw gewenste fiets online

Koopt u een elektrische fiets bij ons, dan weet u zeker dat u profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De prijzen zijn laag en de kwaliteit hoog, doordat er e-bike onderdelen van goede kwaliteit gebruikt worden. U bestelt uw elektrische fiets rechtstreeks in onze online shop, maar u kunt de fiets ook eerst bekijken en uitproberen bij een van de EBIKE-EFOS dealers. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06-23391623.
 

Bekijk ook eens: Speedbike kopen | Elektrische fietsonderdelen | E-bike ombouwset


EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl