EBIKE EFOS: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec

In onze webshop is het mogelijk een elektrische fiets goedkoop aan te schaffen. De fietsen zijn scherp geprijsd, maar u levert niet in op de kwaliteit. Sterker nog, EBIKE-EFOS maakt voor de onderdelen alleen gebruik van bekende A-merken, zoals Samsung, Panasonic of 8FUN. Een elektrische fiets aanschaffen doet u niet zomaar even in onze webshop. U wilt een betrouwbare fiets, met een stevige motor en een accu met een grote actieradius. Let u op deze specificaties bij het oriënteren op een elektrische fiets, dan ziet u dat u al snel terechtkomt bij een prijzige A-merk elektrische fiets. Dat kan ook anders. In onze webshop is een elektrische fiets voor een veel lagere prijs te verkrijgen.

Bezig met laden...

In onze webshop bestelt u eenvoudig een elektrische fiets

Voor alle elektrische fietsen die in onze webshop te koop zijn, geldt dat zij onderdelen bevatten van A-merken. Hierdoor is de hoge kwaliteit van de fietsen gewaarborgd. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten fietsen. Fietst u veel in de stad, dan heeft u een elektrische stadsfiets nodig. Bent u een sportieve fietser? Dan is de EE-SPORT speedbike of de elektrische MTB een geschikte fiets voor u. Wij bieden nog een andere mogelijkheid, namelijk een elektrische fiets maken van uw huidige fiets. Hiervoor zijn diverse ombouwsets verkrijgbaar in de webshop. Ook de onderdelen in deze ombouwsets zijn van hoogwaardige A-merken. Zelf uw fiets ombouwen, is kortom een goed alternatief voor het kopen van een elektrische fiets.
 

Koop uw gewenste fiets online

Koopt u in onze webshop een elektrische fiets, dan weet u zeker dat u profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De prijzen zijn laag en de kwaliteit hoog, doordat er onderdelen van goede kwaliteit gebruikt worden. U bestelt uw elektrische fiets rechtstreeks in de webshop, maar u kunt de fiets ook eerst bekijken en uitproberen bij een van de EBIKE-EFOS dealers. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06-23391623.
 

Bekijk ook eens: Speedbike kopen | Elektrische fietsonderdelen | E-bike ombouwset


EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl