EBIKE EFOS: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec
EE-SPORT-speed-pedelec
EE-SPORT   speed bike

 

EBIKE-EFOS is hét adres waar u eenvoudig een mooie speedbike kunt kopen De EE-SPORT speed pedelec wordt door ons geproduceerd en is daarnaast te koop bij de diverse van onze dealers in Nederland en België. De EE-Sport maakt zijn naam als speedbike waar, want deze fiets valt onder de categorie bromfietsen. De fiets moet voorzien zijn van een kentekenplaatje en u mag hiermee maximaal 45 km/u rijden. U heeft ook een bromfietsrijbewijs nodig, houd hier dus rekening mee als u een speedbike gaat kopen.

 
Bezig met laden...

Bij ons kunt u een stabiele en betaalbare speedbike kopen

De EE-SPORT heeft enkele praktijktesten ondergaan. Hieruit blijkt de EE-SPORT zeer stabiel is, waarmee u gemakkelijk 10.000 kilometer per jaar fietst zonder problemen te ervaren. In de 2 jaar dat de fiets op de markt is, zijn er nauwelijks storingen naar voren gekomen. Verder mag u vertrouwen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze visie luidt: wanneer een model goed is, moet daar niet veel aan gewijzigd worden. Enkele kleine optimalisaties zijn voldoende om het model up-to-date te houden. In vergelijking met de tien duurste speed bikes is de EE-SPORT goedkoper en heeft tot wel dubbel zoveel accucapaciteit aan boord. Ook is de EE-SPORT sneller dan de meeste fietsen in deze prijscategorie. Wij bewijzen dat de kwaliteit zeker niet minder hoeft te zijn als u een goedkopere speedbike gaat kopen.
 

Bestel uw speedbike online

Wilt u sportief fietsen met een speedbike? Dan kunt u een speedbike kopen bij EBIKE-EFOS. De EE-SPORT is een fiets met hoogwaardige A-merk onderdelen. Dat betekent veel waar voor uw geld in vergelijking met gelijkaardige fietsen. U kunt de EE-SPORT rechtstreeks bij ons bestellen, of u gaat hiervoor naar een van de dealers. Heeft u vragen? Stel ze dan via 06-23391623 of via ons contactformulier.
 

Bekijk ook eens: Webshop elektrische fiets | Elektrische fietskit | Zelfbouw elektrische fiets


EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl