EBIKE EFOS: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec
Ombouwset Bafang middenmotor BBS01 250wat 36volt incl. accu en lader

BAFANG Middenmotor voor montage op de trapas. Een totale ombouwset om u fiets elektrisch te maken bestaat uit de middenmotor en accu naar keuze.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Binnen 2 tot 3 dagen

€ 750,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De middenmotoren geven een goede ondersteuning. De motoren maken zeer weinig geluid. Alle regelapparatuur; controller, remsensor, handgas, display trapsensor , accu en oplader zijn bij de prijs inbegrepen.
In de motor zit de controller deze hoeft niet extra te kopen. De bediening kan op de luxe LCD-display.
Bij de accu zit de bidonhouder/accudrager en acculader in begrepen.

De BAFANG  250w midmotor  heeft een C961 display op 3 tot 9 standen instellen. De bediening kan gebeuren met een duimschakelaar naast het stuur. De ondersteuning vindt plaats als je rondgaat met de trappers. Dit noemen ze op rotatie.  De display is programeerbaar op snelheid max. 40km/uur.


Bij de montage van de midden motor moet je nog wel rekening houden met de grootte van de kettingkast en het  normale bevestigingspunt van de kettingkast houder past ook niet.
Voor een mountainbike of een ligfiets is het een idiale motor.
Als u een motor besteld kan u naar keuze een 36volt accu bij deze motor bestellen of u kan uw huidige 36volt accu gebruiken. Bij de complete ombouwsets kan u een motor met batterij bestellen.  www.ebike-efos.nl


Op www.ebike-efos.nl vindt u een uitgebreidde montage handleiding. De montage kan ook door ebike-efos of een van dealers in Nederland of belgie uitgevoerd worden.

Spray pay proef berekening gespreid betalen
EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl