EBIKE EFOS Webshop: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec
Controller fiets geschikt voor display van EBIKE EFOS Controller alleen opEBIKE EFOS display gebruiken
Controller fiets geschikt voor display van EBIKE EFOS Controller alleen opEBIKE EFOS display gebruiken
Controller
Deze controller is alleen geschikt  voor display van EBIKE EFOS zoals de LED900 ,  LCD1, LCD3, LCD4, LCD7 of LCD8. Dus niet bestellen voor een willekeurige fiets want daar zijn de...

Verzendkosten

€ 6,00

€ 60,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Deze controller is alleen geschikt  voor display van EBIKE EFOS zoals de LED900 ,  LCD1, LCD3, LCD4, LCD7 of LCD8.
Dus niet bestellen voor een willekeurige fiets want daar zijn de aansluiting anders of je maakt kortsluiting waardoor de controller stuk gaat.

Kies het juiste voltage. Een 48volt controller werkt namelijk niet op een 36volt accu en andersom ook niet.

Als u twijfelt of uw motor kapot is altijd een controller zonder hall sensoren bestellen!  Als u niet exact dezelfde display heeft kan u als uw accu niet gechipt is een compleete controllerset bestellen zonder hall: Complete controller set bestellen De 22a controller is alleen geschikt voor 500w motoren. 250w motoren gaan optermijn stuk als je hierop een 22a controller aansluit. Ze verbranden.

Een controllerset met hall sensoren werkt uitsluitend als u motor een een 9-pins aansluiting heeft. 3 dikke motorkabels groen,geel,blauw, en 5 dunne motorkabels rood, zwart, groen, blauw en geel.
Het dunne witte kabeltje in de hall sensor plug is niet noodzakelijk. De witte kabel dient voor de interne snelheidssensor van de motor.

De controllerset wordt standaard met een LCD1 geleverd optioneel kan deze gelverd worden met een LCD3,  LCD4, LCD7 of LCD8. Deze zijn uitgebreider programmerbaar. Zie de bijlage.
De  LCD3 heeft  als extra dat deze het wattage weergeeft wat je verbruikt.  De LCD7 heeft een USB poort om je telefoon of Garmin op te laden . De LCD* is de meest uitgebreide versie deze heeft een wattage verbuik, usb-poort  en het is een kleuren scherm.

- De controller heeft een 6volt  uitgang voor de verlichting
- De controller heeft een handgas aansluiting. Op de controller een vrouwtjes stekker.
- De controller heeft op de dubbele witte kabel een grijze plug. Dit is een snelheids begrenzer.
- De remonderbreker is 2 pins
EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl