EBIKE EFOS Webshop: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec
Koga elektrisch maken Koga F3 5.0 ombouwen naar elktrisch Koga miyata  elektrisch maken Steekas  uitvalnaaf fiets
Koga elektrisch maken Koga F3 5.0 ombouwen naar elktrisch Koga miyata  elektrisch maken Steekas  uitvalnaaf fiets
Koga elektrisch maken
Op een stadfiets van Koga een motor plaatsen! Elektrisch maken van een Koga Miyata, Koga F3 of al bestaande elektrische fiets

Verzendkosten

€ 0,00

€ 1.035,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Koga heeft  zeer veel uitvoeringen gemaakt .  In de afbeeldingen ziet u  2 type fietsen met ombouwsets die daar op passen.

De nieuwere Koga stadsfietsen hebben een steekas inplaats van een uitvalnaaf.   Zie de bijlage.

De Koga F3 5.0  heeft een steekas in combinatie  met derailleur. Op de plaats van een steekas kan je geen voor of achterwiel motor plaatsen. Op deze fiets past wel een middenmotor. Die product is te bestellen via deze product pagina.  Bij de 13.6a36v drager accu en de 17a36v Blackbidon kan je bestaande verlichting blijven gebruiken.

Op fietsen met een uitvalnaaf  zoals de Koga Mijata past een voor of achterwielmotor.  Een voorwiel motor is iets makkerlijk zelf te plaatsen.  Het nadeel van een voorwielmotor is dat je de verlichting op de accu moet maken omdat de naafdynamo dan vervalt in het voorwiel.

Voorwiel motor ombouwset bestellen
Koga's met een riem aandrijving kunnen met een voorwiel ombouwset omgebouwd worden als de voorvork een uitvalnaaf heeft

Achterwiel motor ombouwset bestellen
De oude elektrische fietsen hebben van een trommelrem met een baboeachterwiel en  een nieuwe rollerbrake rem is deze fiets ook elektrisch te maken.

EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl