EBIKE EFOS Webshop: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec
  • ✓ Wij verkopen alleen A-merk onderdelen
  • ✓ Actieradius, snelheid of kracht aanpassen
  • ✓ Lange levensduurWilt u graag uw elektrische fiets opvoeren, zodat u er 45 km per uur mee kan rijden? Bij EBIKE-EFOS uit Bergeijk vindt u allerlei producten en onderdelen voor uw elektrische fiets. Met onze producten creëert u eenvoudig een snelle e-bike waarmee u tot wel 45 km per uur rijdt. De diverse motoren zijn geschikt voor ieder type fiets.

Heeft u advies nodig?


Neem contact op
Bezig met laden...

Met onze producten bouwt u een elektrische fiets die 45 km per uur rijdt

Wilt u een elektrische fiets sneller maken? In onze webshop vindt u diverse onderdelen, waarmee u zelf op een goedkope manier een elektrische fiets bouwt die tot wel 45 km per uur haalt. Er zijn verschillende soorten motoren die u kunt installeren op de fiets om uw elektrische fiets op te voeren. Deze vindt u allemaal in ons assortiment. Gebruik bijvoorbeeld een Bafang-achterwielmotor, voor een extra sterke wielaandrijving. Het is bij ons ook mogelijk om een speed pedelec te kopen. Deze sportieve e-bike is voorzien van een kentekenplaat en mag op de openbare weg maximaal 45 km per uur rijden. Dat komt doordat de goedkope speed pedelec valt onder de categorie bromfietsen.

Maak een snellere fiets met onze producten

Als u graag 45 km per uur wilt kunnen rijden met uw elektrische fiets, neem dan eens een kijkje in onze webshop. Met behulp van onze diverse e-bike ombouwsets creëert u goedkoop uw eigen e-bike die 45 km per uur haalt. De e-bike onderdelen zijn ook los te koop. Op die manier is het ook mogelijk om enkel een snellere motor te kopen. Bekijk de diverse motors voor elektrische fietsen die wij verkopen en plaats uw bestelling. Heeft u vragen over het assortiment? Neem dan contact met ons op.


EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl