EBIKE EFOS Webshop: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec
Ombouwset Duo fiets, van Raam Fun to Go of PF stabag 350w motor in 20i velg gespaakt gelverd Black bidon batterij met houder en lader Display met snelheid en USB poort voor telefoon te laden
Ombouwset Duo fiets, van Raam Fun to Go of PF stabag 350w motor in 20i velg gespaakt gelverd Black bidon batterij met houder en lader Display met snelheid en USB poort voor telefoon te laden
Ombouwset Duofiets elektrisch voor van Raam Fun to Go, PF mobility Stabag site by site
Ombouwset elektrische fiets voor een duofiets van de leverancier Raam het type Fun to Go of van PF mobility type Stabag. Krachtige motor voor 2 personen en een extra grootte accu capaciteit.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 865,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Met de ombouwset Duofiets elektrisch kan u een duofiets zonder elektrische ondersteuning elktrisch maken. Dit een stuk goedkoper en uitmate betrouwbaar! EBIKE EFOS levert 10 jaar ombouwsets voor  revalidatiefietsen. Deze ombouwset is afgestemd aan de wensen van de gebruikers.
De ombouwset  Duofiets elektrisch wordt standaard geleverd een v-brake motor.  Deze motor is ook geschikt voor 6 gaats schijfremmen. Het is een 250w motor in een behuizing van een 350w motor. Deze motor heeft extra sterke grootte tandwielen. Hierdoor kan de fiets gebruikt worden met weg rijhulp. Dat kan de 6km knop oftewel walk assist op de display of met een aparte gashendel tot max 6km/uur.  

De accu kan het makkelijkst geplaatst worden op de schuine buis tussen de 2 bestuurders bevestigd worden op het frame.  Uit de praktijk blijkt dat de gemiddelde rijder 10Wh per kilometer gebruikt. Als je een 2e accu besteld bij deze ombouwset wordt deze met houder geleverd.

Bij deze ombouwset is gekozen voor een luxe digitale display waarbij  je de snelheid en gereden kilometers kan aflezen. Tevens kan het vermogen van de motor terug geregeld worden met deze display.  Sommige fietser willen liever een LED-display. Dit is een analoge display met lampje als accu indicatie en ondersteuningstand. Ook beschikbaar is de LCD8 kleuren display.

Als u offerte aanvraagt vermeld even of u hem zelf wil ombouwen of wil laten ombouwen door een dealer bij u in de buurt?

                                             
Welke ombouwset elektrische fiets past op mijn  Duofiets?  Hoe kan ik mijn duofiets elektrisch maken met een ombouwkit?   Waar kan ik de ebike-kit laten plaatsen op mijn duofiets?
EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl