EBIKE EFOS: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec
Ombouwset Easy Rider van Raam elektrisch maken met elektrische fiets ombouwset
Ombouwset Easy Rider van Raam driewieler

Een veel gebruikte ombouwset om de van Raam Easy Rider elektrische te maken, met de juiste kabel lengte en ophang beugels voor de accu. Betaalbare kwaliteitsspullen voor een betrouwbare Easy Rider.

Vraag offerte aan
De Easy Rider set wordt standaard geleverd een v-brake motor. De nieuwe Easy Riders hebben schijfremmen. De 6 gaats schijfremmen passen ook op deze motor. In uitzonderlijke situaties zijn de fietsen  van een roller-brake wiel voorzien.  

De accu is licht, makkelijk uitneembaar, afsluitbaar met een slotje, van zeer goede kwaliteit wordt al 10 jaar verkocht en heeft een hoge actieradius. Voor deze accu zijn speciale ophangbeugels te bestellen zodat je de accu onder het bagagerek kan hangen zonder te hoeven improviseren.  Voor dit type accu is ook een ander bevestigingsoptie mogelijk een bokje/steuntje tussen de kettingkasthouder en de spatbordhouder. 
Bij deze ombouwset kan je kiezen voor een luxe digitale display waarbij  je de snelheid en gereden kilometers kan aflezen.  Sommige fietser willen liever een LED-display. Dit is een analoge display met lampje als accu indicatie en ondersteuningstand. Ook beschikbaar is de LCD8 kleuren display. Met de luxere displays kan de fiets ook meer afgestemd worden van de klant zie de handleidingen


 
EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl