EBIKE EFOS Webshop: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec
  • ✓ Wij verkopen alleen A-merk onderdelen
  • ✓ Actieradius, snelheid of kracht aanpassen
  • ✓ Lange levensduur

Wilt u een elektrische fietskit bestellen? Dan doet u dit eenvoudig via onze webshop. Bekijk ons uitgebreide assortiment en zoek de juiste kit uit.

Een elektrische fietskit stelt u in staat om van uw huidige trapfiets een moderne elektrische fiets te maken. Maakt u veel gebruik van de fiets, maar met tegenwind of bergopwaarts fietsen wordt moeizamer? Een elektrische fiets is dan de oplossing. U wordt dan door middel van een motor in de fiets voortgeholpen. Dat maakt fietsen weer leuk. Maar schrikt u ook van de prijzen van een goede elektrische fiets? Als een elektrische fiets te duur voor u is, dan houdt dit niet in dat u niet elektrisch kunt fietsen. Wij maken het met de elektrische fietskit mogelijk dat u toch van de nieuwste moderne technieken gebruikmaakt en nog wel op uw eigen vertrouwde fiets.

  

Heeft u advies nodig?


Neem contact op

De inhoud van een elektrische fietskit

U hoeft geen nieuwe en dure elektrische fiets aan te schaffen als u over een elektrische fietskit beschikt. Voor het ombouwen van een normale fiets naar een elektrische fiets heeft u een accu, een motor en een display nodig. Een en ander wilt u goed met elkaar laten verbinden en u wilt uiteraard een goede controle hebben over de instellingen van uw elektrische fiets. Dat kan met een controller set. Al deze onderdelen zijn verwerkt in een fietskit, zodat u zelf aan de slag kunt. Wat voor soort fiets heeft u? U kiest tussen diverse elektrische fietskits, gericht op het type fiets. Bij EBIKE-EFOS kiest u voor een ombouwset Sportief voor sportieve fietsen en voor een ombouwset Excellent voor stadsfietsen. Het grootste verschil is de locatie van de accu en het vermogen van de motor. De motor kan bij ieder soort fietskit in het voorwiel of achterwiel worden gemonteerd.

                                   

Bestel een fietskit bij ons

Wilt u zekerheid van een fietskit van hoge kwaliteit? Bestel deze dan bij ons. De hoge kwaliteit wordt gegarandeerd, mede doordat wij voor alle onderdelen enkel A-merken gebruikt, zoals Panasonic, 8FUN of Samsung. Bent u niet zo handig? EBIKE-EFOS werkt door heel Nederland en België samen met dealers en fietsenmakers. Desgewenst kunt u hier uw fietskit professioneel laten monteren. Heeft u vragen? Bel dan naar 06-23391623 of vul ons contactformulier in.

 

Bekijk ook eens: Elektrische fietskit | Zelfbouw elektrische fiets | Fiets elektrisch maken 


Geen producten
EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl