EBIKE EFOS Webshop: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec
  • ✓ Wij verkopen alleen A-merk onderdelen
  • ✓ Actieradius, snelheid of kracht aanpassen
  • ✓ Lange levensduurBij EBIKE-EFOS uit Bergeijk vindt u een ombouwset waarmee u eenvoudig uw driewieler elektrisch maakt. Op die manier heeft u extra trapondersteuning terwijl u geniet van de stabiliteit van uw eigen driewieler. De ombouwpakketten bevatten alle onderdelen die u nodig heeft om uw driewieler aan te passen. Dankzij de goede kwaliteit van de producten weet u zeker dat u jaren geniet van uw elektrische driewieler.

Heeft u advies nodig?


Neem contact op
Bezig met laden...

Met onze ombouwset bouwt u eenvoudig uw driewieler om

Een driewieler is een ideaal vervoermiddel voor iedereen die moeite heeft het evenwicht te bewaren op een normale fiets. De driewieler wint echter steeds meer populariteit, zeker nu u een ombouwset kunt kopen om deze elektrisch te maken. Dankzij de elektrische aandrijving legt u eenvoudig lange afstanden af, ook met tegenwind en wanneer u bergopwaarts fietst. Bent u geïnteresseerd in deze zelfbouw voor een elektrische fiets? In ons assortiment vindt u alles wat u nodig hebt om deze te realiseren. Iedere fiets is om te bouwen, dankzij onze handige e-bike ombouwsets.

Geniet van extra trapondersteuning dankzij onze ombouwset

Wilt u graag een ombouwset kopen voor uw driewieler? Er zijn diverse sets te verkrijgen, zoals bijvoorbeeld een middenmotor ombouwset, waarbij er gebruik wordt gemaakt van midwielaandrijving. Bestel de ombouwset voor uw driewieler eenvoudig in onze webshop. Wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. 

 


EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl