EBIKE EFOS Webshop: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec
  • ✓ Wij verkopen alleen A-merk onderdelen
  • ✓ Actieradius, snelheid of kracht aanpassen
  • ✓ Lange levensduur


Bij ons is het mogelijk om onderdelen te kopen om uw fiets elektrisch te maken. Ontdek wat u allemaal nodig heeft en plaats direct een bestelling!

Uw eigen fiets elektrisch maken, is dat mogelijk? Jazeker! Wanneer u de aanschaf van een elektrische fiets overweegt, dan merkt u dat de prijzen behoorlijk hoog zijn. Vooral als u kiest voor een A-merk elektrische fiets. Om kosten te besparen, bieden wij u nu de mogelijkheid om uw eigen fiets elektrisch te maken. Hiervoor zijn elektrische onderdelen verkrijgbaar, waarmee u eenvoudig zelf uw fiets kunt ombouwen naar elektrisch. Alle onderdelen van EBIKE-EFOS zijn van een A-merk, dus u geniet van dezelfde hoge kwaliteit als bij een gekochte elektrische fiets.

  

Heeft u advies nodig?


Neem contact op

Hoe kunt u een fiets elektrisch maken?

Om uw fiets elektrisch te maken, heeft u enkele cruciale onderdelen nodig. Dat zijn onder andere een accu om uw fiets mee van energie wil voorzien en een motor om u zelf tijdens het fietsen voort te drijven. U heeft ook een display nodig. Op de display zit vaak een snelheidsmeter, knopjes om de elektrische fiets aan en uit te zetten en de hoeveelheid ondersteuning te wijzigen. Op de display zit ook en een accu indicatie waar op kan zien lang uw accu het nog volhoudt en wanneer u moet opladen. Voor al deze onderdelen heeft u diverse opties. Wij maken het u gemakkelijk, want u kunt hier een complete ombouwset aanschaffen. Zo hoeft u niet op zoek te gaan naar losse elektrische fietsonderdelen wanneer u uw fiets wilt ombouwen naar elektrisch. Er is een ombouwset Sportief, waarbij u een frame-bidon accu krijgt en een ombouwset Excellent met een accu in de bagagedrager. Bij beide ombouwsets kiest u of u de motor in het achterwiel of in het voorwiel wilt monteren. Een optie is ook om de motor in de kettingkast te plaatsen.

Schakel ons in voor kwalitatieve onderdelen

Om van uw huidige fiets een elektrische fiets te maken, hoeft u de deur niet uit. U bestelt bij ons online eenvoudig losse onderdelen of een complete elektrische fietskit waarmee u uw fiets eenvoudig elektrisch kunt maken. Wilt u het ombouwen van uw fiets naar elektrisch liever niet zelf doen? Dat is geen enkel probleem. Er zijn in heel Nederland en België dealers en fietshandelaars die met EBIKE-EFOS samenwerken. U kunt daar terecht voor een vakkundige installatie van alle fietsonderdelen. Wilt u meer weten over onze diensten en over het ombouwen van een fiets naar een elektrisch exemplaar? Neem dan contact met ons op via 06-23391623.

 

Bekijk ook eens: Elektrische fietskit | E-bike onderdelen | Ombouwset elektrische fiets kopen 


Geen producten
EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl