EBIKE EFOS: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec
  • ✓ Wij verkopen alleen A-merk onderdelen
  • ✓ Actieradius, snelheid of kracht aanpassen
  • ✓ Lange levensduur

Uw eigen fiets elektrisch maken, is dat mogelijk? Jazeker! Wanneer u de aanschaf van een elektrische fiets overweegt, dan merkt u dat de prijzen behoorlijk hoog zijn. Vooral als u kiest voor een A-merk elektrische fiets. Dat heeft u minimaal nodig om de zekerheid te hebben van een hoogwaardige kwaliteit elektrische fiets. Wij bieden u nu de mogelijkheid om uw eigen fiets elektrisch te maken. Hiervoor zijn elektrische onderdelen verkrijgbaar, waarmee u eenvoudig zelf uw fiets ombouwt. Alle onderdelen van EBIKE-EFOS zijn van een A-merk, dus u geniet van dezelfde hoge kwaliteit als bij een gekochte elektrische fiets.

  

Heeft u advies nodig?


Neem contact op

Hoe kunt u een fiets elektrisch maken?

Om uw fiets elektrisch te maken, heeft u enkele cruciale onderdelen nodig. Dat zijn onder andere een accu om uw fiets mee op te laden en een motor om uzelf tijdens het fietsen voort te drijven. U heeft ook een display nodig, want hiermee ziet u hoe lang uw accu het nog volhoudt en wanneer u moet opladen. Voor al deze onderdelen heeft u diverse opties. Wij maken het u gemakkelijk, want u kunt hier een complete ombouwset aanschaffen. Zo hoeft u niet op zoek naar losse elektrische fietsonderdelen. Er is een ombouwset Sportief, waarbij u een frame-bidon accu krijgt en een ombouwset Excellent met een accu in de bagagedrager. Bij beide ombouwsets kiest u of u de motor in het achterwiel of in het voorwiel wilt monteren. Een optie is ook om de motor in de kettingkast te plaatsen.

Schakel ons in voor kwalitatieve onderdelen

Om van uw huidige fiets een elektrische fiets te maken, hoeft u de deur niet uit. U bestelt bij ons online de juiste elektrische fietsonderdelen. Wilt u liever niet de onderdelen zelf monteren? Er zijn door heel Nederland en België dealers en fietshandelaars die met EBIKE-EFOS samenwerken. U kunt daar terecht voor een vakkundige installatie van alle fietsonderdelen. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op via 06-23391623.

 

Bekijk ook eens: Elektrische fietskit | E-bike onderdelen | Ombouwset elektrische fiets kopen
Geen producten
EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl