EBIKE EFOS Webshop: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec

Voor de zelfbouw van een normale fiets naar een elektrische fiets gebruik je het best onze op maat gemaakte pakketten. Ontdek het assortiment en bestel.

Bij EBIKE-EFOS uit Bergeijk vindt u de juiste materialen voor zelfbouw van een normale fiets naar een elektrische fiets. Met deze pakketten bouwt u eenvoudig zelf uw fiets om. U blijft gebruikmaken van uw eigen vertrouwde fiets, maar dan elektrisch. Wij bieden producten aan van A-merken. Hiermee blijft de hoogwaardige kwaliteit gewaarborgd. U weet zo zeker dat u lang van uw elektrische fiets profiteert en dat u geen last heeft van defecten.

Bezig met laden...

Hoe werkt zelfbouw voor een elektrische fiets?

Kiest u voor zelfbouw van een elektrische fiets? Bij ons vindt u diverse e-bike ombouwsets die u op weg helpen naar het bouwen van uw eigen elektrische fiets. U vindt in deze sets onder andere een motor, een accu en een display voor uw elektrische fiets. Er zijn verschillende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen voor aansluitmateriaal. U kiest bijvoorbeeld voor een frame-bidon accu als u een sportieve fiets heeft of een accu in de bagagedrager voor een stadsfiets. De motor kan naar wens gemonteerd worden in het voorwiel, achterwiel of in de kettingkast. Heeft u een revalidatiefiets? Dan ervaart u veel gemak als u deze elektrisch maakt. Dat geldt ook voor andere type fietsen, zoals een bakfiets, duofiets of een speed pedelec.
 

Besteed het monteren van de onderdelen uit

Zelfbouw van een elektrische fiets is erg eenvoudig met onze handige sets die alle benodigde e-bike onderdelen bevatten. Wij hebben op verschillende locaties in Nederland en België dealers en fietsenmakers. Ook hier kunt u terecht voor het ombouwen van uw e-bike. Zo weet u zeker dat uw fiets vakkundig wordt omgebouwd. Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op voor meer informatie via 06-23391623.
 


EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl