EBIKE EFOS Webshop: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec

Voor de zelfbouw van een normale fiets naar een elektrische fiets gebruik je het best onze op maat gemaakte pakketten. Ontdek het assortiment en bestel.

Bij ons vindt u de juiste materialen voor zelfbouw van een normale naar een elektrische fiets. Met een zelfbouwpakket van EBIKE-EFOS bouwt u zelf uw fiets om tot een elektrische fiets. Zelfbouw is niet al te moeilijk, mits u beschikt over de juiste onderdelen voor een elektrische fiets. Bovendien geeft u met een zelfbouwpakket veel minder geld uit dan wanneer u een nieuwe elektrische fiets koopt. U blijft gewoon gebruikmaken van uw eigen vertrouwde fiets, maar dan elektrisch. Voor de zelfbouw van een elektrische fiets bieden wij enkel zelfbouwpakketten aan met onderdelen van A-merken. Hiermee blijft de hoogwaardige kwaliteit gewaarborgd. U weet zo zeker dat u lang van uw elektrische fiets profiteert en dat u geen last heeft van defecten.

Bezig met laden...

Hoe werkt zelfbouw voor een elektrische fiets?

Kiest u voor zelfbouw van een elektrische fiets? Dan mag u onder andere een motor, een accu, een display en diverse aansluitmaterialen in het zelfbouwpakket verwachten. U heeft hierbij de keuze uit verschillende mogelijkheden. U kiest bijvoorbeeld voor een frame-bidon accu als u een sportieve fiets heeft of een accu in de bagagedrager voor een stadsfiets. De motor kan naar wens gemonteerd worden in het voorwiel, achterwiel of de middenmotor op de trapas. Een zelfbouwpakket dat specifiek gericht is op een bepaalde fiets is ook een optie. Heeft u een revalidatiefiets? Dan ervaart u veel gemak als deze elektrisch is gemaakt. Dat geldt ook voor andere type fietsen, zoals een bakfiets, duofiets of een sportieve fiets. Voor praktisch ieder type fiets hebben wij een compleet zelfbouwpakket waarmee u uw fiets kunt ombouwen naar een elektrische fiets.
 

Besteed het monteren van de onderdelen uit

Ook als u technisch niet of nauwelijks onderlegd bent, dan bestelt u alsnog een zelfbouwpakket voor de elektrische fiets in onze webshop. Omdat EBIKE-EFOS op verschillende locaties in Nederland en België dealers en fietsenmakers heeft, kunt u ook hier terecht voor het monteren van de e-bike onderdelen. U hoeft zelf niet aan de slag, maar weet toch dat uw fiets vakkundig wordt omgebouwd. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via 06-23391623.
 

Bekijk ook eens: Webshop elektrische fiets | E-bike ombouwset | Fiets elektrisch maken


EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl