EBIKE EFOS Webshop: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec
Speed pedelec kopen
 

Wanneer u een betrouwbare en sportieve elektrische fiets zoekt, is het een goed idee om bij EBIKE EFOS een speed pedelec te kopen. Bestel uw fiets nu online!

Wanneer u een EE-SPORT speed pedelec wilt kopen, kunt u hiervoor uitstekend terecht bij EBIKE-EFOS. Wij zijn
namelijk dé webshop waar u eenvoudig een mooie speedbike kunt kopen. De EE-SPORT speed pedelec wordt door ons zelf geproduceerd en deze kunt u ook kopen bij onze dealers in Nederland en België. De EE-Sport maakt zijn naam als speedbike waar, want deze fiets valt onder de categorie bromfietsen. De fiets moet voorzien zijn van een kentekenplaatje en u mag hiermee maximaal 45 km/u rijden. U heeft ook een bromfietsrijbewijs nodig, houd hier dus rekening mee als u een speedbike, zoals de speed pedelec, gaat kopen.

 
Bezig met laden...

Een stabiele en betaalbare speed pedelec kopen

De EE-SPORT speed pedelec ruim 4 jaar op de markt en heeft zijn praktijktesten ondergaan. Hieruit blijkt dat de EE-SPORT zeer stabiel is, waarmee u gemakkelijk 10.000 kilometer per jaar fietst zonder problemen te ervaren. In de vier jaar dat de fiets op de markt is, zijn er nauwelijks storingen naar voren gekomen. Verder mag u vertrouwen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De visie van onze webshop voor elektrische fietsen luidt: wanneer een model goed is, moet daar niet veel aan gewijzigd worden. Enkele kleine optimalisaties zijn voldoende om het model up-to-date te houden. In vergelijking met de tien duurste speed bikes is de EE-SPORT goedkoper en heeft tot wel dubbel zoveel accucapaciteit aan boord. Ook is de EE-SPORT sneller dan de meeste fietsen in deze prijscategorie. Wij bewijzen dat de kwaliteit zeker niet minder hoeft te zijn als u een goedkopere speedbike gaat kopen.
 

Bestel uw speedbike online

Wilt u sportief fietsen met een speedbike? Dan kunt u een speedbike kopen bij EBIKE-EFOS. De EE-SPORT is een fiets met hoogwaardige elektrische fietsonderdelen. Dat betekent veel waar voor uw geld in vergelijking met gelijkaardige fietsen. U kunt de EE-SPORT speed pedelec rechtstreeks bij ons kopen, of u gaat hiervoor naar een van de dealers. Heeft u vragen? Stel ze dan via 06-23391623 of via ons contactformulier.
 

Bekijk ook eens: Webshop elektrische fiets | Elektrische fietskit | Zelfbouw elektrische fiets


EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl