EBIKE EFOS Webshop: elektrische fiets ombouwsets voor het ombouwen van u fiets en de EE SPORT speed pedelec
Trapsenor + magneetschijf
Trapsensor + magneetschijf
De sensor ziet de magneet bewegen hierdoor gaat de fiets ondersteunen.

Verzendkosten

€ 6,00

€ 12,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De rode sensor dient aan de trapas gemonteerd te worden. Nadat je de crank (trapper) verwijdert hebt met een cranksleutel kan je de bracketmoer los draaien en de sensor met rode gedeelte naar buiten op de trapas schuiven. De bracketmoer, de moer waarmee de trapas vast zit kan met een bracketsleutel los gemaakt worden.

De sensor kan ook vastgemaakt worden met 2 componten lijm aan het frame zonder dat je de bracketmoer los hoeft te maken.
Nadat de sensor vast zit kan de magneet op de trapas geschoven worden. Het gemakkelijkste is het systeem even aansluiten en controleren of het wiel gaat draaien als je naar voren trapt. Als je naar achteren trapt ondersteunt het systeem normaal niet. Als dat wel het geval is draai je de magneet even een halve slag om. Daarna zet je de trapper er terug op.

De trapsensor is een signaalgever of dat de fiets wel of geen ondersteuning moet geven. Stop je moet trappen dan stopt de ondersteuning. 
Als u uw fiets op wilt voeren, sneller dan 25km/uur laten lopen!  Dan kan u een ombouwset plaatsen. Deze gaan tot 45km/uur. Kijk bij ombouwset SPORTIEF.
EBIKE EFOS verkoopt ook een EE SPORT speed pedelec. Hiermee koopt een betrouwbare, zeer snelle speed pedelec max 49km/uur met hoge actieradius. 
EBIKE EFOS ombouwset, Loo 4, 5571KR Bergeijk, IBAN NL88RABO0154732095, BIC SWIFT: RABONL2U, KVK 77676319, NL861092399B01, Marcel van Gorp, 06-23391623, www.ebike-efos.nl, info@ebike-efos.nl